сряда, 13 юли 2022 г.

Парис Хилтън



Парис Уйтни Хилтън е родена 17 февруари 1981г. Тя е е наледница на световно известната хотелска верига Хилтън  и едновременно с това се изявява като модел, актриса, певица и писател. Парис е най-голямата от четрите деца на Ричард Хилтън и Кати Ричардс. По-малката и сестра носи името Ники Хилтън, а братята й се  казват Барън Хилтън II и Конрад Хилтън II. Следкато завършила гимназия в Ню Йотк младата Хилтън пропуснала шанса да спечели стипендия за више образование с което решила да не учи в университет. Парис придобила медийна популярност, когато в интернет се появило секс видео с участието на гаджето й Рик Саломон и нея самата. На 9 юли 2004 същото това видео се появило на DVD със заглавието ‘Една нощ в Париж’ и за ужас на Парис било представено от Саломон. Богатата наследница веднага завела дело срещу него, но в крайна сметка тя получила $400 000и процент от печалбите, които били дарени за благотворителност. Тя взела участие

 в няколко филма, но категорично откала да се появи гола на екран.

Личният живот на Парис е често обсъждан в таблоидите. През 2000г. например National Enquirer лансира новината за връската й с Леонардо ДиКаприо. Освен с него тя е била свързвана с много други известни личности като Винсент Гало, актьорът Едуард Фърлонг, боксьорът Осккар де ла Хоя и певците Роб Милс и Ник Картър, тенеситът Марк Филипусис и петролният магнат Брандън Дейвис. Хилтън е била сгодена за Джейсън Шоу от средата на 2002 до началото на 2003. През май 2005г. тя обявява годежът си с гръцкият корабен магнат Парис Латсис. Само пет месеца след това годежът бива развален  и скоро тя започва да се среща с друг корабен магнат от Гърция Ставрос Ниаркос III.На 2 май 2006 излиза публикация в медийте за краят на тяхната връска, но през юли 2006 тя обявява, че са се събрали отново.

По отношение на кариерата й Хилтън трупа допълнителна популярност появявайки се в телевизията, във филми, множесвто реклами и модни фотографий. Според Forbes за 2003-2004 тя е спечелила около 2 милиона долара, а за дледващата година печалбите й нараснали до 6,5 милиона долара.

Музикалната й кариера започнала с работата й по албум през 2004г. със заглавие ‘Paris’. Тя предварително обявила, че песните й ще са стилово разнообразни и ще включват поп, реге и хип-хоп.

Някой от другите таланти на Парис са писането на книги, създаването на модни парфюми и изявата й като дизайнер. Плановете й са да създаде собствена модна колекция комбинирана с парфюми.  

Няма коментари:

Публикуване на коментар